Shipping Policy

VERZENDINGEN
Wij voorzien een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €150 voor Belgie en Nederland. Voor verzendingen van andere landen gelieve contact op te nemen met info@mens-fashion.be Na het plaatsen van een bestelling en het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd.

Verzendingen gebeuren via Bpost. Wanneer de bestelling verzonden is, zal u een verzendbevestiging ontvangen via e-mail.

U kan ook steeds kiezen om het pakket af te halen bij ons in de winkel. Gelieve dit dan steeds te melden via info@mens-fashion.be.

RETOURS
Niet helemaal tevreden met je aankoop of heb je een andere maat nodig? Geen probleem!
U kan het product binnen de 14 dagen na ontvangst van de levering terug sturen. Gelieve dan zo snel mogelijk ons te contacteren  naar info@mens-fashion.be met vermelding van uw bestelnummer en waarom u niet tevreden bent. Indien u een andere maat wenst, vermeldt dit dan duidelijk in de mail, zodat wij het artikel voor u kunnen reserveren.

Wij bieden momenteel GEEN gratis retourservice aan, d.w.z. de verzendkosten om het artikel te retourneren zijn voor eigen rekening van de klant. U mag altijd zelf naar de winkel komen met de producten en dan helpen we je daar verder.

Zodra wij het artikel juist ontvangen hebben, gaan wij pas over tot terugbetaling of verzending van het gewenste retourproduct.
LET OP! Producten dienen ten laatste 14 werkdagen na aankoop opgestuurd te worden. Werd het product later dan 14 dagen na aankoop geretourneerd, zien wij de retour als ongeldig, en zien we af van eventuele omruiling.

Onze retourgegevens:
Men’s Fashion Antwerp
Steenhouwersvest 36
2000 Antwerpen
Belgie.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Je kan meer informatie vinden in onze privacy policy!